OM FORLAGET

Fair Forlag er etablert av en gjeng med litteraturinteresserte mennesker som gjerne stikker innom bokhandelen i dag, men som ikke tror at bokhandelen vil bli den viktigste informasjons- og salgskanalen for bøker i morgen. Det er vi helt sikre på at internett blir. Allerede nå kan du få med deg litteratur-anmeldelser, oppsøke nettbokhandlere og nettbokklubber, lese litteraturblogger og være innom sosiale medier hvor folk gjerne anbefaler gode bøker til nettverket sitt. Dette vil derfor være vår primære arena for de bøkene vi lanserer. Vi er sikre på at veldig mange forfattere, og debutanter spesielt, vil oppnå et langt større salg på denne måten enn gjennom bokhandelen. Når det er sagt, utelukker vi ikke distribusjon gjennom bokhandelen i tillegg for noen av utgivelsene fremover. Imidlertid gjelder de høye royalty-satsene til forfatterne våre bare for de bøkene som blir solgt via nettet. For de bøkene som selges gjennom tradisjonell bokhandel, kan vi bare tilby litt gunstigere royalty-satser enn det som er standard siden bokhandelen forsyner seg med brorparten av kaka.

For å se satsene; KLIKK HER

forlaget

Gjengen bak Fair Forlag har alle forskjellig bakgrunn, men fellesnevneren er at vi er opptatt av god litteratur. Fra venstre: Iram Haq er filmregissør og forfatter, Stig Ola Johansen er gründer og spesialist på sosiale medier. Knut Georg Andresen er reklamemann og nå også debutant. Haakon Klæbo er markedsfører og vårt forretningsmessige alibi. Moje Sørensen er Art Director og grafisk designer. Øyvind Sægrov er gründer og spesialist på sosiale medier. Økobonde og fotograf Dag Thorenfeldt befant seg bak kamera da bildet ble tatt.

OM FORLAGET

Fair forlag er etablert av en gjeng med litteraturinteresserte mennesker. Når du leser dette, har vi vært i drift i snart tre år, har mottatt nærmere 400 manuskripter og har utgitt 8 bøker. Det er de gode romanene for voksne vi er på jakt etter enten du er debutant eller har utgitt bøker tidligere.

Om forlaget