Eat, dance, love på studentkåken - cover
SOFTCOVER
249,-
VEIL PRIS

”Eat, dance, love på studentkåken”

I denne sprudlende boken befinner vi oss noe midt i mellom TV-seriene ”Skam” og ”Friends” når forfatter Sunniva Dee utgir sin første bok på norsk. Mens hun bodde i USA, har hun utgitt 19 romaner på engelsk/amerikansk og ble etter hvert en bestselgende forfatter både på Amazon og USA Today. Nå har hun flyttet hjem til Norge og utgir sin første bok på morsmålet. Handlingen i boken er lagt til studentmiljøet i Bergen.

Det første Isabella Gyldenskiold tenker når hun entrer studentkåken, er om det finnes noen normale studenter der. For her møter vi alt fra kokke-Helene som ikke kan lage mat, til eventyrgale Valemon og karate-kid Hauk, for ikke å glemme Maverick, verdens mest amerikanske ”surfer-dude”. Det hjelper heller ikke at en internasjonal superstjerne har hoppet av kjendiskjøret og gjemt seg på Kåken. Eller at Isabellas far stresser med å få henne hjem til Bærum igjen. Eller at mor som ikke har gitt lyd fra seg siden Isa var baby, plutselig rører på seg i Italia.

Når du har lest denne boken, skjønner du antagelig hvorfor Sunniva Dee har blitt en bestselgende forfatter i USA. Kanskje hun blir det i Norge også.

Sunniva Dee

Sunniva Dee er født og oppvokst i Levanger hvor hun nå er tilbake igjen. I mellomtiden har hun bodd noen år i Argentina før hun satte kursen mot USA. Det var her hun fikk lyst til å prøve seg som forfatter etter å ha arbeidet noen år med undervisning. I dag kombinerer hun sitt forfatterskap med å jobbe som frilansjournalist på kulturfronten for flere lokale trønderaviser, men om fremtiden blir å være forfatter på heltid, vil ikke det forundre oss.

 

 

HER KAN DU KJØPE BOKEN:

 adlibris.no - ark.nobokkilden.no - bokklubben.no - bookishaugenbok.no - norli.notanum.no