Portåpneren - cover
HARDCOVER
349,-
VEIL PRIS

”En nær himmelen opplevelse”

handler om sommeren 2054. Mye er annerledes. De har en annen teknologi og mulighet til å leve lenger, men problemene som plager mennesker, er omtrent de samme som nå. Noen søker makt, og enkelte skyr ingen midler for å nå målet.

Kait forsøker å finne ut hva som ligger bak et drap i nabolaget. En venn av ham er mistenkt, men det er noe som ikke stemmer. Han blir dradd inn i en maktkamp der det blir nødvendig å skille de gode fra de onde. Det er krevende i en verden hvor folk kan være begge deler.

”En nær himmelen opplevelse” er en særdeles spennende bok som samtidig går dypere inn i de kreftene som styrer mennesker, og som gir utløp til alt fra dypt hat til blind kjærlighet.

Madicken Shcei

Forfatteren er et ukjent navn i norsk litteratur, men er kjent fra andre sammenhenger. Vedkommende ønsker å leve som skribent, men foretrekker at denne boken blir bedømt uavhengig av samfunnsroller. Derfor skriver han under pseudonym. Denne boken er blitt innkjøpt av Kulturrådets innkjøpsordning som kan tyde på at en fremtid som forfatter kanskje ikke er så fjern. Så liker du boken, skal du ikke se helt bort i fra at det vil komme en oppfølger.

.

 

 

HER KAN DU KJØPE BOKEN:

adlibris.no - ark.no - bokkilden.no - bokklubben.no - bookis.nohaugenbok.no - norli.no - tanum.no