Portåpneren - cover
HARDCOVER
349,-
VEIL PRIS

”Blodets forbannelse”

Med ”Blodets forbannelse” blir triologien om nattjegerne nå avsluttet, og hvilken avslutning dette har blitt. De to foregående bøkene, ”Blodets galskap” og ”Blodets hevnere”, har fått flotte anmeldelser og mange entusiastiske lesere, men ”Blodets forbannelse” er om mulig enda mer spennende.

Det første du antagelig vil tenke når boken er ferdig lest, er at historien om nattjegerne ikke må stoppe her. Du får i så fall ta det opp med forfatteren. Vi i forlaget har med hånden på hjertet ikke fått noen indikasjon på at det kommer noen flere bøker i serien. Så at dette er avskjeden med Eskil og de rødøyde nattjegerne, er derfor høyst sannsynlig. Hva gjør du i så fall? Begynn forfra igjen med ”Blodets galskap”. Det er nesten utrolig hvor intens boken er selv om du har lest den tidligere.

Madicken Shcei

Elisabeth Øvreberg (f.1979) har fått mange lovord for de to foregående bøkene sine om nattjegerne. Med ”Blodets forbannelse” er triologien nå fullendt, og dette er kanskje den beste boken i serien. At også denne fantasyboken er stormfull, stivfrossen og beinhard, er ingen tilfeldighet, for jenta fra Asker like utenfor Oslo har selv frosset og slitt seg gjennom mange utflukter i nord-norsk natur. Hun gikk blant annet på fjellinja ved Lofoten folkehøgskole og ble så bergtatt av denne værharde landsdelen at hun aldri dro hjem til Østlandet igjen. Nå bor hun på Kvaløya utenfor Tromsø med mann og to barn.

 

 

HER KAN DU KJØPE BOKEN:

adlibris.noark.no -  - bokkilden.no - bokklubben.no - bookis.no - haugenbok.no - tanum.no