Portåpneren - cover
HARDCOVER
299,-
VEIL PRIS

”Hele spekteret”

”Hele spekteret” er en annerledes ungdomsbok. Den inneholder hele spekteret av de følelsene ungdom er opptatt av og hvor de selv skal sette ord på og skrive inn i boken hva de føler. Derfor blir boken veldig privat.

Hensikten er å få reflektert over egne følelser enten de er positive eller negative. I en daglig virkelighet hvor de fleste unge stort sett forholder seg til mobilen og sosiale medier, blir det ikke alltid tid til å gå i dybden når det gjelder eget følelsesliv. Derfor kan denne boken bli viktig for mange. Forfatteren som også har designet boken, er selv ung og vet hvor lett det er å bli mer opptatt av ”likes” enn å bli kjent med seg selv.

Kent andersen

Erika Coucheron Krogstad (1995) er oppvokst på Skotterud i Eidskog nær svenskegrensen og flyttet til Lørenskog da hun begynte å studere. Hun har en bachelor i grafisk design fra Høyskolen Kristiania, og bokens spede start var en bacheloroppgave der. Å fullføre boken derfra tillot henne å kombinere tre ulike interesser, grafisk design, illustrasjoner og psykologi. Hennes håp er at boken vil hjelpe ungdom til å bli mer bevisst følelsene sine og dermed være mer rustet hvis livet ikke går helt på skinner.

 

 

HER KAN DU KJØPE BOKEN:

adlibris.no - bokkilden.no - bokklubben.no - haugenbok.no - tanum.no