Portåpneren - cover
HARDCOVER
350,-
VEIL PRIS

”Skytsdjevelen”

”Skytsdjevelen”. Torunn Heier er en stresset alenemor med et mislykket ekteskap, mislykket selvbilde, og et mislykket forhold til Gud, kreditorer og sin berømte eksmann. Hun forsøker å overleve hverdagen ved å studere psykologi, skrive freelance-artikler for elskeren sin i Dagbladet og jobbe deltid på et krisesenter. På dette krisesenteret går det et seiglivet rykte blant personalet om at noen systematisk har tatt livet av konemishandlere i flere tiår. Torunn lukter en mulighet og bestemmer seg for å skrive en artikkel om hvordan det føles å miste sin voldelige ektemann, og om morderen som kanskje finnes der ute, eller kanskje ikke.

Men han finnes, og han har en perfekt fasade, en perfekt drapshistorie, samt iskald omsorg for mishandlede kvinner og sin egen kullsvarte hemmelighet. Men ingen skal få lov til å avsløre hans livsverk, og Torunn vikles inn i en malstrøm hvor hun og Skytsdjevelen langsomt sirkler seg nærmere hverandre, i en spektakulær kriminalsak som strekker seg helt opp til toppen av regjeringskontorene. I denne kriminalromanen har forfatteren ønsket å bryte med billig blodsplatter, fordrukne detektiver og endeløse frokostmøter hos Kripos.

Kent andersen

Kent Andersen (f.1962) er norsk/new zealandsk offisersønn født i Drammen. Selv om bakgrunnen hans er fra industrien, har han jobbet som vekter i mange år, og han har vært skribent, novelleforfatter og tekstforfatter i reklamebransjen. Han debuterte med den drivende, spennende øko-thrilleren ”Nakenape” i 2015. ”Skytsdjevelen er hans andre roman.

 

 

HER KAN DU KJØPE BOKEN:

adlibris - ark.no - bokkilden.no - bokklubben.no - bookis.no - haugenbok.notanum.no