Portåpneren - cover
HARDCOVER
350,-
VEIL PRIS

”Kaos i kosmos”

Kaos i kosmos”. Denne elleville romanen er noe helt utenom det vanlige. Den handler om en forhenværende lektor og barnebarnet hans som helt ufortjent blir landets nye helter. En dag skjer det noe som snur opp ned på deres tilværelse. Gutten Theodor mister en Teddy-bjørn, og denne lille ulykken setter i gang en domino-effekt av alvorlige hendelser. Plutselig befinner gutten og bestefaren seg i sentrum for internasjonale hendelser. Uvitende svever de i konstant livsfare. De befinner seg nemlig i skuddlinjen for verdens farligste terrorister.

Vi våger påstanden om at boken er skrevet av den mest originale og ufiltrerte av alle forfattere som får utgitt bøker i Norge for tiden. Romanene hans er en herlig blanding av fiksjon og gravejournalistikk, og de to forrige romanene hans ble innkjøpt av Kulturrådet og distribuert til alle landets folkebiblioteker. Det gir oss i forlaget troen på at alle romaner som får anerkjennelse her i landet, ikke trenger å være skrevet over samme lest og være så fordømt stuerene.

Jesper Enerstvedt

Jesper Enerstvedt er født i Tromsø i 1967 og er utdannet ved Journalisthøyskolen i Oslo. Han debuterte med den kritikerroste romanen ”Anton” i 2013. Hans andre roman, ”Norsk suppe”, er et oppgjør med inngrodde, norske holdninger og skrevet med humor og sleivspark, og ”Kodenavn ROC” som er hans tredje roman, er en rystende avsløring om Norges deltagelse i CIAs kanskje dristigste operasjon noen gang. Selv om ”Kaos i kosmos” er en ren fiksjon, dokumenterer forfatteren nok en gang en utrolig viten om det han skriver om.

 

 

HER KAN DU KJØPE BOKEN:

adlibris - ark.no - bokkilden.no - bokklubben.no - bookis.no - haugenbok.no - tanum.no