HARDCOVER
350,-
VEIL PRIS

BLODETS HEVNERE

Kamptrellen Eskil befinner seg fortsatt blant de brutale nattjegerne på den avsidesliggende øya Gaptul. Hans status som halvgud er forsterket etter at han klarte å ta livet av den uovervinnelige lederen deres, Heivar. Nattjegerne er overbevist om at Eskil må besitte magiske krefter. Krefter de vil benytte seg av når de skal kjempe om hvem som skal ta over makten på Gaptul. Nattjegerne deler seg i to rivaliserende grupper, og en blodig jakt på Eskil begynner. Men hvordan kan han holde de rødøyde jegerne unna når han ikke har noe sted å flykte til?

Nok en gang har Elisabeth Øvreberg skrevet en fantasyroman som det nesten er umulig å legge fra seg før siste side er lest. ”Blodets hevnere” kan leses uavhengig av den første boken i serien om nattjegerne, men aller best utbytte av boken får du nok hvis du starter med å lese ”Blodets galskap” som nå er på tilbud til halv pris hos nettbokhandlere og bokhandlere over hele landet.

 

Elisabeth Øvreberg

Elisabeth Øvreberg jobber som forskningsjournalist ved UiT, og ”Blodets hevnere” er hennes andre roman og nummer to i serien om nattjegerne. At begge bøkene hennes er stivfrosne, beinharde og stormfulle, er ingen tilfeldighet, for den tidligere Asker-jenta har selv frosset og slitt seg gjennom mange utflukter. Hun gikk blant annet på fjellinja ved Lofoten folkehøgskole og ble så bergtatt av denne værharde landsdelen at hun aldri flyttet tilbake til Østlandet igjen. Nå bor hun på Kvaløya utenfor Tromsø med mann og to barn.

 

HER KAN DU KJØPE BOKEN:

ark.no - bokkilden.no - bookis.nohaugenbok.no - tanum.no