Nakenape av Kent Andersen
HARDCOVER
300,-
VEIL PRIS

NAKENAPE

"NAKENAPE"er først og fremst en thriller. En ulidelig spennende historie om å tro at man har kontroll, men så er det bare en illusjon. Så er boken en hyllest til mennesker som blir strippet for alt, men som ikke gir seg og kommer tilbake. Imidlertid har boken flere dimensjoner. Den handler om menneskers dårskap, om et samfunn som er på feil vei og om miljøvern.

Vi har kalt boken en økothriller, men la deg ikke skremme av det. Dette er en roman så nervepirrende og levende fortalt at økobudskapet blir en bonus. Så skader det ikke hvis noen mener at miljøbudskapet er for kontroversielt. Boken er uansett en opplevelse å lese. At ”Nakenape” er blant de mest spennende bøkene som lanseres på det norske markedet i år, er vi ganske sikre på. Også at den er helt annerledes enn andre spenningsbøker. Bestill den til deg selv eller til noen du vet setter pris på en kvalitets-thriller.

Forfatter Kent Andersen

Selv om Kent Andersen (1962) har bakgrunn fra industrien, har han jobbet som skribent, novelleforfatter og tekstforfatter i reklamebransjen. ”Nakenape” er hans første roman. Han er aktiv politiker for Fremskrittspartiet, men det er arbeiderklassen som ligger hans hjerte nærmest. Einar Gerhardsen er hans politiske forbilde. Kent elsker å sette ting på spissen, provosere og debattere og er kjent fra flere skarpe politiske kronikker, uttalelser og innlegg.

 

 

HER KAN DU KJØPE BOKEN:

ark.no - bokkilden.no - bookis.nohaugenbok.no - tanum.no

ebok