SOFTCOVER
150,-
VEIL PRIS

BLODETS GALSKAP

Dette er rett og slett fantasy på sitt aller beste. Så fantastisk fortalt og så ulidelig spennende. Trolig vil du ha problemer med å legge boken fra deg før du har lest en ferdig. Historien tar oss 1000 år tilbake i tid, men ligner ikke på noe annet du har lest fra den tid. Dette er en bok blottet for vampyrer, trollmenn og drager, men den inneholder noe mer uventet, mer skremmende og mer besettende.

Den unge kamptrellen Eskil vinner sin frihet på én betingelse. Han må reise til den avsidesliggende øya Gaptul slik at han ikke kan hevne seg på storjarlen som har holdt ham fanget i mange år og som har tjent gode penger på Eskil sine ferdigheter med sverdet. 

Etter en dramatisk overfart fra fastlandet til Gaptul bestemmer Eskil seg for å gå over fjellet for å spare tid på veien til sitt endelige mål. Her møter han Nattjegerne, en isolert gruppe folk som har utviklet seg helt annerledes enn vanlige mennesker. Fra å være den farligste kamptrellen i hele landet må Eskil bare innse at hans enorme krefter kommer til kort.

 

Elisabeth Øvreberg

Elisabeth Øvreberg (1979) jobber som forskningsjournalist ved UiT, og ”Blodets galskap” er hennes forfatterdebut. At boka hennes er stivfrossen, beinhard og stormfull, er ingen tilfeldighet, for Asker-jenta har selv frosset og slitt seg gjennom mange utflukter. Hun gikk blant annet fjellinja ved Lofoten folkehøgskole, og ble så bergtatt av den værharde landsdelen at hun aldri dro hjem til Østlandet igjen. Nå bor hun på Kvaløya utenfor Tromsø med mann og to barn.

 

HER KAN DU KJØPE BOKEN:

ark.no - bokkilden.no - bookis.nohaugenbok.no - tanum.no

ebok