HARDCOVER
300,-
VEIL PRIS

SPLITTELSEN

Dette er en fremtids- og spenningsroman om en enorm naturkatastrofe som deler landet i to. I kaoset som oppstår, benytter ordføreren i Tromsø anledningen til å erklære Nord-Norge som selvstendig stat. Dette er en bok det er vanskelig å legge fra deg før du har lest den ferdig.

Jon-Magnus Habbestad er født, oppvokst og bor i Tromsø. Både boken og forfatteren har allerede fått bred presseomtale der. Nå venter vi spent på at resten av landet oppdager boken.

"År 2036: Et enormt jordskjelv splitter Norge i to, og i kaoset som oppstår, ser ordføreren i Tromsø kommune sitt snitt til å gjøre statskupp og erklære Nord-Norge for en selvstendig nasjon.

År 2103: Etter 67 år som uavhengig stat kjemper Nord-Norge fortsatt for sin rett til selvstyre. Forholdet til Sør-Norge er imidlertid anstrengt, og frykten for invasjon er stor. Sosial uro, fattigdom og isolasjon fra resten av verden preger dagliglivet. I Tromsø blir løytnant Gabriel Swahle-Barth Kræmer beordret til å representere en ung fange som er tiltalt for landssvik. Mens Gabriel forsøker å avdekke sannheten bak fangens forbrytelse, må han samtidig kjempe mot sine egne demoner og et rettssystem hvor veien til galgen er kort.

Jon-Magnus Habbestad

Jon-Magnus Habbestad (f. 1987) er født, oppvokst og bosatt i Tromsø. Han har bachelorgrad i historie og har alltid vært glad i å skrive, helt siden de første grøsserhistoriene skrevet for venner på hyttetur. Ideen til denne romanen fikk han under en lengre reise i New Zealand hvor plottet ble formet og utskrevet. ”Splittelsen” er hans første roman.

 

HER KAN DU KJØPE BOKEN:

ark.no - bookis.nohaugenbok.notanum.no