HARDCOVER
300,-
VEIL PRIS

ET BLÅTT SJAL AV BLY

Dette er en særdeles velskrevet kriminalroman. Selvfølgelig er den spennende, men boken har også et utrolig persongalleri, har humor og varme opp i all ondskapen, har vakre naturbeskrivelser - og litt romantikk og sjalusi er det også blitt plass til uten at det blir kleint. Boken er allerede en bestselger i forfatterens hjemfylke.

At Kjell Erling Bardal (født 1951) har jobbet som byråkrat inntil nylig, er det nesten vanskelig å tro på. ”En perle av en bok” har en merittert forfatterkollega kalt boken. Vi i forlaget håper at det blir en oppfølger.

Erling vender tilbake til det idylliske barndomshjemmet i Nordland. Det som skulle være et hyggelig sommerbesøk, blir imidlertid ikke som forventet. For i det lille lokalsamfunnet er hensynsløse krefter i sving, og Erling tvinges motvillig til å ta kampen opp mot dem.
I Helgelandskystens storslåtte kulisser blir han deltaker i et drama fylt med ondskap og vold, men også med lengsel og kjærlighet. Og mens livet hans snus på hodet, er det én motstander han ikke oppdager. En som helst vil se ham død.

Erling Bardal

Kjell Erling Bardal, født 1951 i Alstahaug i Nordland, begynte tidlig å interessere seg for litteratur. Etter en aktiv skriveperiode i ung alder ble litteraturen ofret for en yrkesmessig karriere, men pennen ble aldri lagt helt bort. Endelig var tidspunktet kommet for å løsrive seg fra byråkratiet og finne tilbake til det han brenner for.

 

HER KAN DU KJØPE BOKEN:

ark.no - bookis.nohaugenbok.no - tanum.no