HARDCOVER
300,-
VEIL PRIS

Handlingen i denne romanen finner sted på 80-tallet. Hovedpersonen har fått beskjed om at han har uhelbredelig magekreft og legger ut på en reise som han tror vil bli hans siste. Det går ikke helt som han har tenkt seg. Anbefalt aldersgrense for denne boken er 16 år fordi tempoet i historien er høyere enn moralen.

Knut Georg Andresen har jobbet som frilansjournalist og tekstforfatter tidligere, men dette er hans første roman. Boken var forlagets pilotprosjekt.

MANNEN SOM VILLE DØ LYKKELIG

Kurt André Olsen er en vellykket arkitekt med et ikke fullt så vellykket privatliv. Det er ikke viljen det skorter på for å få et lykkelig liv utenom jobben, men evnen. Han har rett og slett et litt merkelig forhold til kvinner. På den ene siden er han langt over middels interessert i dem, men han vegrer seg likevel for å slippe dem helt innpå seg. Da det endelig ser ut til å klaffe i privatlivet også, får han beskjed om at han lider av en uhelbredelig magekreft og at han i beste fall har et halvt år igjen å leve. Han slår opp med kjæresten, sier opp jobben, selger leiligheten og begir seg ut i verden for å oppleve en avslutning på første klasse. Det går ikke helt som han har tenkt seg. Handlingen finner sted på 80-tallet, og reisen går blant annet til Grenada, Mystique og Cuba i Karibien, til New York og Istanbul. Dessuten foregår mye av det som skjer, i Oslo. Boken er på litt over 400 sider, men i følge de 15 som har lest manuset før det gikk i trykken, virker boken atskillig kortere. Det betyr vel at de ikke har kjedet seg.
knut Knut Georg Andresen (f. 1948) er en av initiativtakerne til Fair Forlag. Han er en av de personene i Norge som har vunnet flest nasjonale og internasjonale reklamepriser. Selv om han har gått svanger med tanken om å skrive en roman i mange år, var det vanskelig å sette av nok tid. Så røyk han akillessenen tvert av under en fotballtrening og ble sittende med beinet på bordet i mange måneder. Resultatet ble "Mannen som ville dø lykkelig".
 

 

HER KAN DU BESTILLE BOKEN:

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.