HARDCOVER
300,-
VEIL PRIS

HJERNETEPPE

Her er en hjertevarm roman om oppvekst, vennskap, savn, erotikk, kjærlighet og et liv som ikke alltid går på skinner, men skrevet med en underfundig humor og optimisme. Du kommer til å trives fra første til siste side. Boken er innkjøpt av Kulturrådet.

"Tor Martin Leines Nordaas ( født 1978) kommer fra Mosjøen hvor han i dag har permisjon som journalist for å skrive en ny roman. ”Hjerneteppe” er hans andre utgivelse.

Vi møter Konrad som 22 åring mens han kaster bort livet sitt som student i Bergen. Så dukker en helt spesiell venninne opp og gjør ikke livet mer forutsigbart. Romanen veksler mellom nåtid og fortid, og sentralt er hendelsen da Konrad mistet moren sin en vårdag det året han fyller 15, én måned før konfirmasjonen. Han får masse gaver, store sedler fra slekt og kjenninger og en drøss med 50-lapper fra folk han aldri har hørt om. Alt kom brått på, og alle ville ham vel. ”Hjerneteppe” er en hjertevarm roman om oppvekst, vennskap, savn, erotikk, kjærlighet og et liv som ikke alltid går på skinner, men skrevet med underfundig humor og optimisme tross alt. Du kommer til å trives fra første til siste side.

TorMartin210

Tor Martin Leines Nordaas er født i 1978 og kommer fra Mosjøen hvor han i dag jobber som journalist. Han debutterte som forfatter med novellesamlingen "Opp med fuglene" i 2009.
"Hjerneteppe" er hans første roman.

 

 

HER KAN DU KJØPE BOKEN:

ark.no - bokkilden.no - bookis.nohaugenbok.no - tanum.no

ebok